Bijles en begeleiding in Rotterdam-West “Educaplus Academie “.

09-01-2024 13:21

 

Educaplus Academie verzorgt verschillende cursussen en examentrainingen op maat voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbare beroepsonderwijs. Tevens bieden wij op onze hoofdlocatie gratis huiswerkbegeleiding aan. Ons aanbod vormt een goede aanvulling op het reguliere onderwijs, zowel voor de leerling die vooruit wil lopen door een uitdagende en interessante aanvulling, als voor de leerling die wat meer aandacht nodig heeft om bij te lopen op het reguliere onderwijs.

Wij geloven dat extra begeleiding en onderwijs die wij bieden toegankelijk moet zijn voor elk individu. Daarom bieden wij onze cursussen en trainingen aan tegen een lage eigen bijdrage. Wij vinden het al sinds onze oprichting belangrijk om een gezonde bedrijfsvoering te combineren met sociale en maatschappelijke relevantie en we hopen dat dit platform ons helpt deze doelstelling naar een hoger plan te trekken.

Voor leerlingen die niet in staat zijn om de eigen bijdrage te kunnen betalen biedt Educaplus Academie toch gratis begeleiding/training aan. (Vraag hiervoor naar de voorwaarden).

Educaplus Academie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 62653172. Onze IBAN rekeningnummer is NL49 INGB 0009 1331 43.